Národní výstava Ostrava

14.04.2013 20:22

Dnes jsem vyrazila na výstavu opět bez pejsků,ale dva mi byli přiděleni hned po vstupu do haly :-D .Po úspěšném vystavovaní nás čekala ještě bonitace . Prvním předváděným byl Abimbola Crazy Orange ,který byl přihlášen do třídy otevřené. O titul bojoval se synem našeho Nicca psem - Jabarim Hanáček a získal druhé místo s hodnocením V2 ,Res CAC . Vzhledem k tomu,jak moc výstavy nenávidí je to obr úspěch a myslím,že nemám radost jen já,ale i majitelé :-D .

Druhým vystavovaným byla E'Nya Kisimba Lady Congo ,tedy naše miminko .Předvedla se v mezitřídě a získala svůj první titul CAC. Opět velká radost ,protože ani Enny výstavy nebaví,no a potom zbývalo než počkat do skončení posuzování a podstoupit bonitaci .

Jejki ( Abimbola Crazy Orange ) byl po super posudku z výstavy pochválen dalším rozhodčím a jeho bonitační kód je 00000000000000 ! Naměřená výška 42cm,12 kilo ,plnochrupý - nůžky . Myslím,že k tomu není víc co dodat :-) !

Další na řadě byla Ennynka a i její bonitační kód obsahoval samé nuly ! Naměřená výška 40 cm,váha 10,5 kila, plnochrupá -nůžky .Oba mají dále v posudku povaha klidná,kondice výstavní a tudíž chovní jedinci.

Cestu domů sice provázely potíže s autem, ale už jsem zase doma u své smečky a naprosto spokojená ! Díky všem zůčastněným !